+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Desigual living - locuiti cu stil

  16. 03. 2017      Din lumea modei

Brandul Desigual nu este doar despre lucruri pentru noi, haine, pantofi sau genți, și accesorii de moda, dar si accesorii de moda pentru locuințe. Noua colectie Desigual living este divină, și noi va vom prezenta acum cateva dintre piesele ei de vis.

Colecția este împărțita în patru categorii principale. Fiecare categorie poartă un nume - Sauvage, Exotic Jeans, Essential, si Nordic Mood. Fiecare categorie include accesorii pentru casă - daca doriți să va dotati livingul, baia, dormitorul, sau chiar pe dvs. Pe scurt, veți găsi aici haine pentru acasă, prosoape, halate de baie, perne decorative, sau lenjerie de pat.

Sunt avantajate locuintele cu un interior simplu. De exemplu, dacă aveți baia alba, aveți posibilitatea să o "echipati" în fiecare lună intr-un design diferit, și sa arate mereu altfel. Același lucru este valabil și cu alte camere. Și, mai presus de toate, nu ar trebui sa uitati, dragi doamne, nici de dvs. Din moment ce Desigual prezintă si piese superbe de haine pentru acasă, în care veti straluci ca o stea. Haideti sa ne imaginăm cele mai tari piese.

Desigual de viață

Hainele pentru acasa Desigual sunt întotdeauna elegante, și extrem de confortabile. Desigual prezinta tricouri, maieuri, pantaloni scurți, pantaloni lungi, pijamale, sau halate de baie, din materiale placute, și in stiluri diferite. Credeti-ne, veti arata foarte bine, și va veti simți divin.

Îmbrăcăminte internă Desigual

Baia dotati-o cu prosoape de baie Desigual de dimensiuni diferite, de la cel mai mic, pana la cel mai mare. Puteți alege, de asemenea, dintr-o serie de materiale și modele. Prosoapele le puteți utiliza și cu alte ocazii, ideale pentru ocaziile cand nu facem nimic, la soare. 

prosop Desigual

Dormitorul este perfect cu lenjerie în culori vii, sau pastelate. Puteți alege intre două dimensiuni - standard, sau modelul frantuzesc, pentru pat simplu, de o persoana. Trebuie amintit faptul că fata de  perna nu este inclusa, deci trebuie achiziționata separat. Sa nu uităm nici de pernele decorative Desigual, care pot anima dormitorul, camera copiilor, si livingul.

linens Desigual

De asemenea, vă puteți inspira din video nostru Different TV, in care nu doar va invitam in dormitor, dar va si povestim totul, in detaliu.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii