Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 25 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Desigual - motive de basm și ediții limitate

  %14. %12. %2018      Din lumea modei

Teme de basm și ediții limitate? Chiar așa este colecția Desigual autum/winter 2018. CocaCola, Mickey Mouse sau Star Wars? Brandul trendy Desigual nu face o excepție în acest an, și urmareste trendurile actuale in moda, pentru a va aduce tot timpul cele mai fresh modele. Uitati-va, delectati-va, indragostiti-va!

Probabil că nu există oameni in lume care nu cunosc brandul CocaCola. Pe scurt, CocaCola este un brand uriaș, care a ajuns în prim planul lumii nu numai în industria alimentară, ci și în modă. Brandul Desigual prezinta logo-ul CocaCola pe jachete, tricouri, veste, sau adidasi.

Desigual

Desigual

Suntem siguri ca ati auzit ca in acest an Mickey Mouse sărbătorește 90 de ani de la înființarea sa, și atât de mulți designeri și branduri la modă au folosit aceasta ocazie, si aceasta aniversare pe piesele lor, iar desenul animat legendar extrem de popular a aparut peste tot pe piesele de moda, iar brandul Desigual nu a făcut excepție.

Desigual

Desigual

Si desigur, Desigual se gândește și la copii. Și hainele pentru copii Desigual pot fi găsite din plin la e-shopul nostru. Pentru fete, Desigual a pregătit mai multe piese cu temele Mickey Mouse, iar pentru baieti popularul Star Wars.

Desigual

Desigual

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?