Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 36 ore 12 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Desigual SPORT FW 18

  05. 09. 2018      Din lumea modei

Noua colecție Desigual fashion brand pentru toamna și iarna 2018 este aici, și este plină de piese superbe și funcționale care funcționează perfect împreună încă o dată. Poate că vara se apropie încet-încet de sfârșit, dar sezonul sportiv este în plină desfășurare, așa că nu pierdeți timpul și faceți sport. Pentru că, cu noua colecție Desigual sport, va fi de ajuns.

/ p>

Desigual sport

>

Colecție esențială

Colecția Essential cuprinde piese simple,monocrome cu logo-ul brandului și mandala caracteristică. Piesele pot fi combinate atât în ceea ce privește croiala, cât și culoarea. De asemenea, poți alege o ținută monocromă. Ai putea spune că această colecție este BASIC, pe care o poți combina cu alte colecții.

Desigual sport

>

Desigual sport

Colecția de geopatch-uri

Colecția Geopatch se caracterizează prin culoarea albastru închis cu motive florale colorate. În această colecție veți găsi multe piese elegante, de la pantofi, la topuri, jambiere, tricouri, jachete sau genți. Așa că vă puteți asorta din cap până în picioare, și de mai multe ori.

/ p>

Desigual sport

>

Desigual sport

>

Colecție de artă și fire

Tipic pentru colecția Art&Thread este din nou culoarea mov și din nou motivele florale. Acestea sunt din nou în vogă în acest an. Ca și în colecția anterioară, vă puteți îmbrăca în acest model din cap până în picioare.

Desigual sport

>

Desigual sport

>

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?