Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 40 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Desigual sport - noua colecție SS19

  %01. %03. %2019      Din lumea modei

Asa cum anunta noua colectie sport Desigual primavara/vara 2019,  ,,Sport Is The New Spring". Cam asa este, marea majoritate ne intoarcem la sport incepand cu sezonul cald, si il cam lasam la o parte iarna, desi nu este tocmai corect. Insa odata cu sosirea primaverii, ne motiveaza si gandul al cum vom arata in curand in costumul de baie. Avem asadar pentru dvs inspiratie, odata cu noile piese de moda Desigual, care va aranjeaza si va echipeaza din cap, pana in picioare.

Desigual sport

Aceasta colectie sport a brandului Desigual este din nou cu un an mai departe. An de an o testam, si an de an designerii propun idei mai bune, piese mai eficiente, si mai frumoase. Piesele sunt mai technice, mai functionale, mai originale, mai mult pentru nevoile noastre. Piesele sport sunt create din cele mai bune materiale, prin cele mai moderne tehnici, pentru ca sportivul/a sa se simta in largul lui in timpul activitatii, in plus, sa se simta trendy.

In aceasta colectie, fiecare sportiva se simte in largul ei. Descoperiti in ea piese sport de dama create pentru fiecare sport in parte. Piesele pentru alergare sunt usoare, tehnice, respirabile, stramte, si cu un maxim de confort. Dacă aveți nevoie de țesături ușoare cu imprimeuri contrastante în culori vibrante și sa va bucurați de fitness, yoga, dans sau pilates, alegeți o linie de antrenament care va sublinia figura femeii și vă va oferi libertate absolută de mișcare.Desigual sport


Ca in fiecare an, si anul acesta are colectia sport Desigual 4 designe de baza, pe care le puteti combina lejer, si care se potrivesc impreuna perfect, dar si separat, cu alt design. Puteti alege un outfit complet, de la hanorace, pana la maieuri functionale, colanti, pantofi sport, sau genti sport. Sau sa combinati piese in alt design.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?