Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 37 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Desigual SS19 - noua colecție primăvară/vară 2019 chiar acum și chiar aici!

  %21. %12. %2018      Din lumea modei

Voilá, da, cititi bine, desi este doar Crăciunul, noi suntem primii care avem deja colectia primăvara/vara pentru noul an. Tocmai a aterizat la eshop-ul nostru, și nu ne putem opri din uimire, cat este de minunata! Nu vă fie teamă, cu siguranță nu vom tine doar pentru noi asa frumuseti, le vom împărtăși cu dvs!

Deși tocmai a început iarnă, noi, ca în fiecare an, avem deja la e-shop colectia sezonului următor. Este plina de piese frumoase și practice, pe care le puteti purta chiar de acum. Desigual puteți purta tot timpul anului, doar la rochia  "de vară" iarna adaugati niste dresuri mai groase, si cizme. Maieuri si topuri, cardigane peste, și eșarfe elegante.  

Colecția curentă este plină de design, si piese bine create. Unele sunt de asemenea multifuncționale, asadar la o geanta de exemplu 3in1 puteti avea de fapt 3 piese. Pe scurt, Desigual îmbunătățește și surprinde an de an. 

De la accesorii de modă, va puteți aștepta la genți colorate, dar și decente, în modele și forme populare, dar și în multe modele noi. Portofele, eșarfe sau bijuterii, pulovere si camasi, ghete, judecati singure, convingeti-va, indragostiti-va!

Fata de dame desiguală

Cămașă de damă desiguală

rochia femeii Desigual

Geantă de mână desiguală

 

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?