Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 71 ore 4 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

DESPRE GEANTA OUTFITY

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

>

Gentile O geantă

Așteptați noul episod la fel de mult ca noi? Ei bine, ura. Noul episod al emisiunii DifferentTV a apărut, iar acesta se prezintă sub o formă oarecum neconvențională. În primul episod al noului an, am pus laolaltă sfaturi despre cum să-ți asortezi Cables O Bag cu ținuta ta.

>

Gentilele italiene de la O bag vă sunt cu siguranță familiare. Ele sunt originale, lavabile, ușoare... Pe scurt, au multe avantaje despre care am vorbit de nenumărate ori în episoadele anterioare ale emisiunii DifferentTV. Dar astăzi, ți-am explicat cum să transformi aceste genți de mână într-o adevărată piesă de modă care poate concura chiar și cu cele mai bine branduri.

>

Noi am pregătit, așadar, câteva sfaturi pentru ținute care să vă inspire. Am creat, așadar, patru ținute complet diferite - sporty, elegant, formal/business și sporty. Apoi am ales combinațiile de culori potrivite combinațiilor din punga O și treaba a fost făcută.

Și acum depinde complet de tine. Dar, după ce veți viziona videoclipul nostru, credem că nu vă va fi teamă să faceți ceva diferit, neconvențional. Nu vă fie frică de combinații și fiți pur și simplu diferiți.

>

Așteptăm cu nerăbdare să auzim reacțiile voastre, fie pe Facebook, Instagram sau pur și simplu să ne trimiteți un e-mail. Vom fi încântați. Să aveți o zi minunată și să vă bucurați de ploile frumoase, de zăpadă.

>>

Despre geantă

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?