Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Diferite în mass-media - mai

  25. 06. 2018      Din lumea modei

Martie, în spatele sobei, voi fi acolo în aprilie, să mergem în grove. Vara este aici, și pentru că anul acesta am început la sfârșitul lunii aprilie, se pare că avem destule. Se spune că în luna mai este o lună de dragoste, doamnele trag fuste scurte, rochii și pantaloni scurți. Gentlemeni, pantaloni scurți și tricouri. Zima a plecat cu siguranță și ne bucurăm de vreme frumoasă și costume minime. Nu trebuie să împachetăm, doar câteva straturi și o mulțime de fantezie. Ce vom purta în această vară? Să aruncăm o privire la ceea ce recomandă presa noastră tipărită.

Revista Aha arată în mod clar că benzile de modă nu vor dispărea niciodată și, prin urmare, oferă o imagine de ansamblu a multor piese care se laudă cu acest motiv. Dacă fâșiile nu îți plac personajul, dar vrei să fii înăuntru, poți să le poți purta cel puțin sub formă de șosete Happy Socks . Burda Style inspiră tendințe fierbinți pentru vara anului 2018. Acesta sfătuiește ce biți nu ar trebui să pierdem, de exemplu, în vacanță. Flip-flop-urile Tommy Hilfiger vă vor plăcea cu siguranță.

Joy Magazine te- a inspirat cu legături albe. Pantofii albi sunt, de asemenea, o piesă care nu trebuie să lipsească în nici un pantof și dacă aveți deja unul, atunci obțineți adidași la modă pe o platformă cu diverse motive. Revista Katka recomandă papuci de culori. Și acesta este sfatul potrivit. Glisierele pentru papuci sunt o tendință de vară în acest an. Ele sunt confortabile, elegante și se potrivesc atît sporturilor, cît și elegantului. Ca papucii Melissa .

Revista AHA

Revista AHA

Revista Burda Style

Revista Burda Style

Joy magazine

Joy magazine

Revista Katka

Revista Katka

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii