Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 11 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Diferite în mass-media - noiembrie 2018

  %17. %12. %2018      Scriu despre noi

Crăciunul este aici! Căutați cadouri în ultimul moment? Atunci avem mai multe tipuri pentru tine. Da, am putea spune că suntem de fapt inepuizabili la idei. Și în acest articol, să aruncăm o privire la sfaturile cadourilor de Crăciun recomandate de revistele noastre preferate. Există o binecuvântare acolo, astfel încât să vă inspirați, să vă așezați confortabil și să obțineți atmosfera potrivită pentru Crăciun.

Revista Chvilka vă recomandă să luați cadouri nu numai pentru cei dragi, ci și pentru dvs. Este cunoscut faptul că nici o femeie nu a fost vreodată gelos de bijuterii, și astfel face o bucurie de a face un colier interesant de la marca Desigual. Pentru dvs., puteți cumpăra un capac interesant cu marca Scotch & Soda, care este supusă ultimelor tendințe de modă.

Revista MF Ona astăzi vă recomandă să vă acomodați acasă. Deci, nu trebuie să pierdeți un halat de baie sau sweatpants, dragi doamne de lux papuci Emu, realizate din piele de oaie autentică și valuri care reglează temperaturile, astfel încât să puteți merge desculț și în mod ideal. Picioarele lor nu se potrivesc, nici nu se potrivesc în ele.

Iar cu Crăciunul, desigur, activitățile sportive sunt conectate astfel încât să puteți rula toate produsele alimentare rapid, astfel încât revistele frumoase și sănătoase și de alergare recomandă lenjerie de sport elegantă și, mai presus de toate, de înaltă calitate.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?