info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

Different Black Friday 2018

  16. 11. 2018      Din lumea modei

Nebunia numită Black Friday este aiiici! Respectiv, oficial începe pe 23.11, dar noi il avem deja, și asta ca sa aveti mai mult timp să cumpărați mult visata rochie Desigual, doamnelor, sau poșeta minunata Calvin Klein, mult dorita. Ce sa mai spunem, va fi o "vineri" lungaaaa.

Negre vineriIndragostiti-va de noii PANTOFI DE TOAMNA, pregatiti-va pentru sezonul balurilor si petrecerilor, cu ROCHII DE NEEGALAT, sau uitati-va ce am pregatit anul acesta PENTRU FEMEIAtentie insa, cele mai frumoase piese dispar din stoc cu viteza ghepardului, asa ca nu mai stati pe ganduri!

 

Negre vineri

Ce este Black Friday?

O tradiție îndelungată în lume, pentru care americanii din această zi au făcut o sărbătoare națională. I se spune Black Friday, sau Vinerea Neagră, sau sărbătoarea tuturor shopaholic-ilor. Urmăriți piesele preferate la reducere!

Black Friday se poate spune ca este un fel de starter pentru febra cumpărăturilor dinainte de Crăciun, când începe sezonul lichidarilor de stocuri în majoritatea centrelor comerciale importante. Dar de ce va ingramaditi intr-un centru comercial, cand puteti avea totul acasa printr-un clic, savurandu-va cafeaua preferata? Alegeti sa fiti differenta!

Negre vineri

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?