Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 70 ore 6 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different Black Friday 2018

  16. 11. 2018      Din lumea modei

Nebunia reducerilor numită Black Friday este aiciyy! Sau, mai bine zis, nu începe oficial până pe 23 noiembrie, dar am făcut-o acum, astfel încât să aveți mai mult timp la dispoziție pentru a cumpăra rochia de damă Desigual mult așteptată sau visul dumneavoastră Calvin Klein handbag. Ce putem să vă spunem. Va fi o zi de vineri lungă.

Black Friday

>Îndrăgostește-te de noul Călțăminte de iarnă, pregătește-te pentru sezonul balurilor de absolvire cu ROCHII INSOLABILE, sau verificați ce avem în magazin anul acesta Pentru tine. Dar uite că cele mai frumoase piese dispar din depozit cu viteza unui ghepard negru! Așa că nu întârziați atât de mult.

Black Friday

>

Ce este Black Friday?

În Cehia, până de curând, o noutate relativ recentă, în lume o tradiție de lungă durată, care, de exemplu, i-a făcut pe americani să facă din această zi o sărbătoare națională. Vorbim despre așa-numita Black Friday, Vinerea Neagră, sau sărbătoarea tuturor celor pasionați de cumpărături. Fiți cu ochii în patru pentru piesele dvs. preferate în levy!

>

Black Friday, s-ar putea spune, este un fel de start pentru goana după cumpărături de dinaintea Crăciunului, când începe sezonul de reduceri în majoritatea marilor centre comerciale. Dar de ce să vă înghesuiți într-un mall când puteți face cumpărături în confortul propriei case sau la cafeneaua preferată. Petreceți Black Friday într-un mod relaxat și lipsit de stres, Be Different.

> Să fim diferiți.

Să fim diferiți

Black Friday

>

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?