+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz în mass media - Iulie

  18. 10. 2016      Scriu despre noi

Vara este plina de culori, și de piese de îmbrăcăminte minimaliste. Avantajul este că nu purtam prea multe haine vara. Important este ca in aceasta este perioada, se poate purta o rochie si la un looks casual, dar si la evenimente sociale, depinde totul insa de accesorizare. Tinuta perfecta este accetnuata de accesoriile perfecte. Să tragem cu ochiul in media, la ceea ce ne-au recomandat in luna iulie.

În luna iulie, vom organiza, de asemenea, petrecerea BBQ, de la care nu vor lipsi tinutele elegante. Revista Burda prezintă accesorii de bucătărie, printre care apartin cu siguranta si condimentata si imaginativa marca VigarMagazinul Top Fetele sfătuieste care culori sunt in top, și cum să le combinati. Un hit absolut, sunt pantofii din plastic, colorati, de la Melissa în acest an, si desigur ca nici ai nostri nu puteau lipsi. Revista Time v-a inspirat într-o serie de accesorii de vară uimitoare, printre care puteti vedea si pestrița eșarfă Desigual.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii