+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz în mass-media - martie 2016

  20. 09. 2016      Scriu despre noi

Martie la soba culcat - zicale cunoscute pe care le putem si noi nu conduc. Dar , trebuie să recunoaștem că , în cele mai multe cazuri adevărate. Și ce altceva ar trebui să facem pentru a îndulci momentul în care vremea imprevizibilă? Ridica o revistă șicitească.

reviste Martie sunt pline de piese de moda care susțineau ceea ce va răsări cea mai uzură și chiar și noi în ei nu putea lipsi. Un moment pentru tine de a uita accesoriile potrivite pentru ploioase și însorite zile. Revista Glanc oferă câteva sugestii și sfaturi pentru mobilier acasă, care în mod evident nu poate lipsi lenjerie de pat decorative Melli Mello .

Fashion Club inspiră genți de mână atemporal cu ciucuri, care are , de asemenea , o geantă de mână Desigual cu motive originale si modele. Blesk pentru femei recomandă , de asemenea , franjuri la modă pe haine sau eșarfe. Inspirația este tot în jurul nostru o mulțime, astfel încât să fie sigur de a fi diferit. ;-)

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii