+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz mass-media - august 2017

  26. 09. 2017      Scriu despre noi

Era vară în plină desfășurare. Era luna august. Dar acum avem o cădere, și este momentul potrivit pentru noi să se uite înapoi la tinutele august. Ceea ce a purtat această vară și ceea ce ne - am recomandat revistele noastre preferate, ne uităm la ea în articolul de astăzi. Astăzi, prin urmare, ne uităm înapoi în trecut a ceea ce un hot piese de cel puțin 9 luni nu purta din nou.

Revista Flash pentru femei inspirat de pantofi Shining. Cupru, aur, argint sau bronz, strălucitoare sau lucioase, acestea au fost un hit in aceasta vara. Și timp de mai mulți ani , suntem lovit cu un material plastic balerina Melissa , care sunt de asemenea supuse tendințele actuale, astfel încât să fie în colecția din această vară pot fi găsite în bronz metalic cu o masivă aplicație pe toc.

Revista Burda a luat la sarcina nu numai femeile, ci și de masterat și a prezentat un costum perfect pentru bărbați în stil elegant, la locul de muncă sau la teatru. Și pentru a lucra cu tine în mod clar, domnilor potrivite geanta de laptop elegant de popular brand Calvin Klein . Mai mult decât atât, Burda inspirat tinuta pentru femei pe tema:. ,, Când se termină vara „Deci , nu s-ar putea găsi, de exemplu, multifuncțional geantă de mână Desigual , care unosíte pe tot parcursul anului, timp de mai mulți ani.

Revista Moment pentru vă sfătuim că nu trebuie să se teamă de culoare albă, deoarece a evitat din mai multe motive: Spin, extinderea, etc și așa mai oferă câteva sfaturi despre cum să poarte alb. Cursul de acest an au fost în principal, culori pastelate in combinatie cu alb arata foarte bine. costum alb, astfel încât să puteți revigora exemplu elegant curea Desigual în versiunea pastel. Inspirația a fost foarte mult, și de aceea am ales cele mai interesante sfaturi, dar judeca pentru tine.

Blesk pentru femei

Blesk pentru femei

Burda Style

Burda Style

Burda Style

Moment pentru tine

Moment pentru tine

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii