+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz mass-media - februarie 2017

  29. 03. 2017      Scriu despre noi

In afar de faptul ca am suportat o iarna grea anul acesta, nu este surprinzător faptul că așteptam acum nerabdatori primăvara.  Așteptăm cu nerăbdare sa ascundem hainele groase de iarna, si sa scoatem piesele de primăvară și vară. Nu va mai fi nevoie sa ne infofolim, si vom avem nevoie doar de câteva piese pe noi. Și la asta aspira si draga noastra mass-media. Să ne uităm la ce piese de primăvară ne recomandă pentru acest an.

Revista Time ( Cas pro hvezdy) evidențiază atemporalitatea, și prezintă piese în culori ce nu "imbatranesc" niciodata. Aceasta atrage o atenție deosebită asupra accesoriilor, printre care se numara, fără îndoială, pălăriile Scotch&Soda. Din moment ce se apropie sezonul balurilor si petrecerilor, numarul din februarie al revistei Moment pentru tine (Chvilka pro tebe) ne da sfaturi despre cum să ne îmbracam atunci când suntem in societate. Printre dresscode-urile frumoase si pantofi, veți găsi inspirație pentru accesorii de moda, printre care se numără cu siguranță bijuteriile brandului italian Ops! Objects.

Tendințele atemporale inspirate de revista Vlasta, care sfătuiește cum să combinam eleganța sportivă. Suntem siguri ca ati observat ca acum se poartă rochiile sau fustele cu tenisi si bascheti Converse. Sau că o cămașă albă cu siguranță nu trebuie sa fie plictisitoare. Și astfel va puteti inspira de aici pentru tendințe, și combinații de eleganță sportivă.

Timpul pentru stele

Timpul pentru stele

Moment pentru tine

Moment pentru tine

Vlasta

Vlasta

¨¨

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Máte k tomu svůj názor?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii