Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz mass-media - februarie 2018

  19. 03. 2018      Scriu despre noi

Februarie, potrivit presei americane iubesc luna, in conformitate cu al nostru cehi, luna aceasta krutopřísných înghețuri și seri proválených în pat. La sfârșit de săptămână, puțini, vrea din pat, venind prin și atunci când acestea sunt de până la munte sau pe patine. Asta nu schimbă faptul că februarie este Ziua Îndrăgostiților, sărbătoarea iubirii. Cineva sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, cineva această sărbătoare blesteme. Pentru grupul care mă sfătuiți? Sau , mai degrabă preferi 1 mai?

Știi cum a venit această vacanță despre? Legenda spune că această zi a devenit cunoscut sub numele de Ziua Îndrăgostiților, datorită preotului Valentin. Și anume liderul roman Claudius al II-lea. strict interzis soldaților lui să se căsătorească. El a fost teamă că el a refuzat să lupte. Ziua Îndrăgostiților, dar el a rezistat conducătorii și curajos tineri ,, „cupluri se complăcea în secret. Într-o zi a venit la el, dar a fost arestat și ulterior executat pe 14 februarie De atunci, această zi este o zi importantă de dragoste în onoarea lui.

Anual și includ data de 14 februarie între sărbători. In timp ce noi trebuie să lucreze sau la școală, dacă el nu vine doar pentru week-end, dar este o sărbătoare frumoasă, sărbătorim cu iubirea. Este o zi în care oamenii din diferite cadouri de dragoste de cumpărare pentru care au fost pregătite, pentru a alege un costume romantice, sexy, ci pur și simplu măgulitoare. Care în acest articol ne propunem să ne concentrăm.

Ce plânge de mass-media americane, știm că ceh nu este ceea ce termeni de Valentine atât de tare, dar ceva în ele încă mai găsește. Așa că hai să vedem ce piese de moda precum Ziua Îndrăgostiților și întreaga lună - Februarie - cu legate de moda, a recomandat.

Burda Style revista recomandat sfat pentru tinuta sexy Ziua Îndrăgostiților. În cazul în care ai putea inspira culori romantice, dar, de asemenea, bijuterii imaginativ. Cum ar fi colier imaginativă de la marca Desigual . Inspire s-ar putea ca donatori, precum și cei care merg la o întâlnire. Revista Lumea femeilor inspirat de moda de zi cu zi, pe cont propriu ar putea veni iubitor de stil armată ca parcuri elegante sau trendy Desigual adidași Converse . Revista mea Mondială a lăudat tricouri regina din nou, și astfel încât să nu pot lipsi sunt distincte și cămașă cu totul original Desigual.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii