+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz mass-media - iulie 2017

  04. 09. 2017      Scriu despre noi

Vara este o mare anarhie - fie școală (vacanțe), locul de muncă (concediu), sau de moda. La moduri rămân. Și ce face sub o astfel de anarhie de moda ne putem imagina? Poate faptul că poți presupune nimic, ceea ce simt ca. Deci , poate festival, tinuta mai nebun, mai original. Și pentru o astfel de revoluție este necesar să se pregătească în mod corespunzător, să ne uităm la ceea ce a recomandat numarul din iulie al revistei noastre preferate.

Revista Vlasta dedicat tipurilor sale de modă de add-in-uri și inspirat , probabil, tendința de moda cele mai actuale, care sunt rucsaci. Fie sportiv sau elegant, acest lucru este pur și simplu purtat. favorit nostru este rucsac femeii Desigual cu finisaj imitație de piele, cu aplicatii flitrového fluture.

Timpul pentru stele sfătuiți să maxim. El a luat de sarcina rochii maxi si fuste maxi, sezonul uzat al doilea într-un mare și nu e de mirare. Printre altele, trebuie remarcat faptul că o tendință de moda imens sunt , de asemenea , numite. Fusta tutu, sau chiar fusta tul, care oferă versiunea maxi, de exemplu, marca italiană Deha vă la magazinul nostru, puteți viziona de ceva timp.

Stilul potrivit pentru femei spune că în zilele călduroase de vară vă puteți bucura în cea mai mare toate culorile luminoase și modele într - o varietate de accesorii de moda , cum ar fi, pentru noi , este clar accesorii de moda Desigual . Și revista Bella recomandă o piese elegant pentru cei mici, printre care nu pierdeți romantic tricoul fetei Santoro .

Vlasta

Vlasta

Timpul pentru stele

Timpul pentru stele

Stil dreapta pentru femei

Stil dreapta pentru femei

Betynka

Betynka

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii