+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz mass-media - iunie 2017

  03. 08. 2017      Din lumea modei

Vara este aici și cu ea o mulțime de noi inspirație moda. Ceea ce ne -a inspirat pentru a aduce mass - media din iunie, va arăta în acest articol. Time Magazine recomandate bucăți stele de vară într - un stil elegant. cald din nou ,, „culori pastelate din acest an, motive florale și elemente din denim. Alegerea evidentă poate fi , prin urmare pastel galben pantaloni Scotch & Soda .

In revista My World inspinaci găsi o petrecere de ziua în lunile de vară. Veți găsi mai multe retușuri partidului grădină în stil, literalmente. petrecere de ziua lui, deoarece puteți tweak la cel mai mic detaliu. ,, Vystajlovat „De exemplu, și o sticlă de vin, dop floral de la marca Vigara .

Revista Vlasta recomandă monocrom, un stil monocrom, întotdeauna rupt de un supliment. Accesoriu care nu va strica nimic, dimpotrivă subliniază fiecare costum este un colier Desigual în tonuri frumoase, pastel, care sunt potrivite pentru orice tinuta.

Timpul pentru stele

Timpul pentru stele

Lumea mea

Lumea mea

Vlasta

Vlasta

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii