+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz mass-media - mai 2017

  21. 06. 2017      Din lumea modei

Știi poříkadlo martie pentru sobe culcat. Aprilie încăfie acolo. Poate, vom merge în dumbravă. Și , începând cu luna mai, May Day, un timp pentru dragoste aduce vreme frumoasa, este timpul să fie inspirate de costumele de vară. Să ne uităm la ceea ce au recomandat revistele mai.

Revista Stil inspirat Buda tinute pentru diferite ocazii. Fie că te duci într - o călătorie sau o cafea, cu siguranță te poate arunca femei balerine Zaxy , ceasuri Ops! Obiecte sau geantă de mână Desigual . Revista My World atras de genți de mână elegant. Stylovkou este , fără îndoială , geantă de mână Calvin Klein versiune mini pentru obiecte mici sau pentru placere.

Revista Tina inspiră o temă nautice, o combinație de culori roșu, albastru și alb. Există, de exemplu, inchis albastru balerina Zaxy , sau mariner banda scotch și bicarbonat de sodiu . O revista Vlasta este cea mai tare tendințele actuale, care nu trebuie ratat de lux pantofi pentru femei pene Desigual .

revista Burda

revista Burda

Revista My World

Revista My World

revista Tina

revista Tina

revista Vlasta

revista Vlasta

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii