Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz mass-media - septembrie 2017

  08. 11. 2017      Scriu despre noi

Toamna este în plină desfășurare și avem tinute timp mai calde. rochii de vară și petarde au trecut mult timp și trebuie să înceapă din nou stivuite. Nu putem face acest lucru din nou în curând și asigurați - vă că pentru a te obișnuiești cu el putem găsi ceva pozitiv. În acest articol, vom dezvălui ceea ce toamna va fi mult uzura ceea ce este la modă și ,, în. „O clipire este , de asemenea , ceea ce le recomanda mass - media noastre de imprimare favorit.

Culoarea de muștar din această toamnă, și în toate formele posibile. Foarte populare sunt, de asemenea, jachete textile handwarmer cu butoane sau puteți pur și simplu, încingeți folosind bandă. Desigur, de asemenea, ei poartă eșarfe și șaluri motocicliști puternice și elegante - bocanci.

Și ceea ce recomandăm mass-media noastre? Revista Flash pentru femei oferă sfaturi cu privire la inteligente, in ciuda unei tinute confortabile și straturi. Și , de asemenea , accesorii elegante, printre care cu siguranță nu ar trebui să pierdeți original eșarfă Desigual . Revista Moment pentru tine sfătui ce ai in garderoba ta de concediu de vară. Ele sunt în fuste de lungime midi, clopot fund, piese de muștar sau de culoare kaki și, desigur, orice bijuterii si accesorii, pe care le va regla culoarea. Cum ar fi de lux Ops brățară! Obiecte .

Revista Vlasta recomanda stiluri neconventionale, motive animale si modele de folclor, la care ne putem gândi că se potrivește în mod clar marca Desigual , în special piese cu motive animale gasite pe magazinul nostru, de exemplu, pe pulover femei Desigual într - un stil interesant. Pulover poate fi purtat ca un elegant precum și outfitům sportiv,. În folclorul ne - ar fi inclus , fără îndoială , piese cu motive florale, ceea ce este tipic Desigual.

Blesk pentru femei

Blesk pentru femei

Moment pentru tine

Moment pentru tine

Vlasta

Vlasta

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii