+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în mass-media - decembrie 2017

  24. 01. 2018      Scriu despre noi

S -ar putea spune că , în decembrie revistele sunt pline de Crăciun, dar nu complet. Deși decembrie este luna de Crăciun. În decembrie deja decorăm casele lor, cumpara produse alimentare în stoc, dar mai ales vom cumpăra cadouri de Crăciun, și suntem în căutarea pentru tinutele potrivite pentru vreme de iarnă sau nevoia de Ajunul Crăciunului cina. Să ne uităm la ceea ce ați recomandat revistele noastre preferate.

Cosmopolitan cititori inspirat sfaturi cu privire la cadouri de Crăciun. Printre lucrurile materiale și sugerează experiențe diferite. Cu toate acestea, s-ar putea inspira, de asemenea, oamenii care au fost în căutarea de cadouri pentru jumatati lor fragile. Și , pentru că , în general , este cunoscut faptul că femeia este o bijuterie sau geantă de mână de obicei strica nimic, deci nu s - ar putea să se inspire în formă de genți Fornarina , care cu siguranță nu le lipsește originalitatea.

Cu sfaturi de Crăciun revista cadouri a ajutat , de asemenea , Linda, care o dată cu vârf trei daruri minunate, iar această pungă Desigual , portofel Santoro și amuzant șosete șosete fericit cu motive de Craciun in cutie de cadou de joc. Și ce ar fi Crăciun fără a fi de Crăciun. Acasă Revista recomandat de lux lenjerie de pat Melli Mello , care s-ar putea să dea celor dragi precum și necesitatea de a se și , astfel , petrec Crăciunul într - un pat elegant.

cosmopolit

cosmopolit

Linda

Linda

acasă

acasă

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii