Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în mass-media - noiembrie 2017

  12. 01. 2018      Scriu despre noi

Noiembrie începe sezonul de iarnă! Noi nu-l cred chiar atât de literal, ci mai degrabă să se gândească că garderoba ordonat rochii, pantaloni scurți și șlapi undeva , adânc , și să se pregătească paltoanele, pulovere și cizme. Și pentru că această iarnă vrea întotdeauna un sprijin pic emoțional, așa că am pregătit câteva sfaturi care te pot ajuta.

Avem următoarea tranșă din seria scrie despre noi, să ne uităm la ceea ce ne aduce revistele noastre preferate. De data aceasta ne vom concentra în principal pe accesorii. Revista Aha! spiritul femeii , chiar și în lunile de vară, și anume recomandă că ar trebui să ambalaj cu siguranță pe drum. Printre elegante și practice piese , fără îndoială , geanta cosmetice Santoro .

Moda revista Katka lui recomandă consiliere bijuterii Desigual , care întotdeauna reînvia perfect tinuta ta. Indiferent dacă alegeți orice culoare sau un model. Ea revista din nou , astăzi , reprezintă o tendință de moda imens, care nu sunt niciodată rucsaci fara varsta. Nu ne referim la saci de sport, dar elegant, elegant și mai practice accesorii de moda pe care le încadrează instantaneu în dragoste, nu numai de călătorie, dar, de asemenea, pentru uzura de zi cu zi. Printre piesele de sus includ rucsac Desigual .

Aha! pentru femei

Aha! pentru femei

Katka

Katka

Ea mf Astăzi

Ea mf Astăzi

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii