Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în mass-media - octombrie 2017

  04. 12. 2017      Scriu despre noi

Iarna este tocuri noastre, și cu ea o mulțime de probleme cu ce să se încălzească. Îți faci griji s-ar putea ierta , dar din cauza a ceea ce ne - am fost în magazin de modă, am să vă rupe capul peste o astfel de bucurie! Avem o multime de inspirație și , de asemenea , uita - te înapoi la ceea ce a fost purtat în octombrie și ce stil ne - am recomandat noastre reviste de lifestyle preferate.

Burda Style revista recomandat pentru tinutele de zi cu zi uzura. Baza, în conformitate cu el, dar în opinia noastră sunt în mod clar confortabile și elegante adidași Converse . Spui asta, dar nu pot purta în timpul iernii? Greseala! Conversky puteți purta în timpul iernii și îngheț, unele au avut o blană unică și caldă, care va lasa cu siguranta ajunge la rece.

Revista Time pentru stele și stil retro nspiruje și proclamă că ,, retro încă la modă. „Și a avut dreptate , deoarece stil retro pune accentul pe frumusețea feminină. Rochia ei tipic care curge cu un design elegant , deoarece măgulește fiecare figură. Dar nu trebuie să uităm accesoriile stil retro. şi care are un accesoriu retro , în conformitate cu programa noastră ar putea fi tipic fular Desigual , că într - adevăr nu se demodeaza!

Revista mea Lumea glorifică revoluție floare care se uită la noi, poate pentru fiecare fereastră și este adevărat că florile sunt ,, în „pentru această toamnă și de iarnă. Astfel , puteți cumpăra potrivit revistei trebuie să fie frumoasă dantelă rochie Desigual cu motive florale. sau drăguț pungă Desigual cu un model floral.

Ce ar fi colecțiile de toamnă și de iarnă un an, dar cu siguranta nu e dor de modelele de animale! Se spune că revista Vlasta și dreapta. modele animale sunt nemuritoare, astfel încât acestea să poată lua minunat necesare doamnelor pulover Desigual cu motive animale.

Burda Style

Burda Style

Timpul pentru stele

Timpul pentru stele

Lumea mea

Lumea mea

Vlasta

Vlasta

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii