+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - aprilie 2018

  24. 05. 2018      Scriu despre noi

Vremea ne dorește acest an din aprilie și suntem direct de la jachetele de iarnă. au început să se îmbrace cu haine, pantaloni scurți și chiar costume de baie. Ce vom purta vara? Ce inspiratie are lumea modei pentru noi? Ne uităm la revistele noastre preferate, care nu prea țin de costumele de vară. Asa ca stai pe spate si lasa-te sa te inspira intr-o cantitate remarcabila de bijuterii la moda pe care nu trebuie sa-ti ratezi garderoba.

Revista Burda Style indică tendința denimului. Denimul a fost purtat, purtând și purtând-o, și astfel în lumea ta la modă, el cu siguranță nu ar trebui să rateze acest material. Nu numai pe blugi și jachete, ci și pe pantofi sau pe accesorii de modă. Culoarea primăverii și a verii este albastră - denim, ceresc, turcoaz. Albastrul este bun. Si astfel puteti cumpara rucsacul Desigual in design denim.

Revista Chvilka spune că pur și simplu nu trebuie să fie plictisitoare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la culori. Obțineți accesorii colorate, haine și încălțăminte și nu vă faceți griji cu privire la combinarea culorilor și mărcilor. Un brand distractiv și imaginativ este Disaster Designs , care oferă accesorii originale și vesele de modă, dar și brandul plin de viață Desigual .

Revista mea mondială vorbește despre excitare florală. Adevărul este că motivele florale nu vor ieși din modă. Și nu e de mirare. Ele devin, romantice și de obicei feminine. Puteți purta motive florale sub formă de rochii, precum și accesorii de modă, cum ar fi Desigual cu motive florale. Fanteziile nu sunt doar la modă.

Burda Style

Burda Style

Un moment pentru tine

Un moment pentru tine

Lumea mea

Lumea mea

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii