Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 40 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - aprilie 2019

  %22. %05. %2019      Scriu despre noi

Primăvara este în plină desfășurare, dar vremea este aprilie. Deși am fost deja încântați de sezonul de costume de baie, trebuie să ne menținem cald pentru o vreme. Ce va purta vara? Ce cu siguranta nu subestimati si cumparati in dulapurile noastre de vara si vacante de vara? Vă vom sfătui în articolul de astăzi despre "Scrierea despre noi". Vom alege cele mai bune sfaturi pentru revistele noastre preferate .

Rapoartele sezonului de primăvară și de vară din acest an, "Purtați culori proaspete, modele nebunești, motive animale, combinații de culori interesante și nu vă îngrijorați". Săptămânile Mondiale de modă din acest an au fost pline de piloni și nu suntem surprinși. Portul vesel de modă Adevărul este că negrul, albul și griul de modă nu pot funcționa niciodată, dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aducerea unei mici culori la viață și veți vedea pentru voi că pur și simplu veți străluci.

Geantă de mână cu portofel AHA pregătită pentru noi ! Culorile, modelele și decorarea sunt domeniile tendințelor de moda din acest an, așa că geanta femeilor Desigual este una din sfaturile pentru genți de mână de primăvară. Lipsă sau revista de timp pentru stelele ca sursă de inspirație pentru un izvor proaspăt inspiraci.V Journal of Burda Style, vezi vârful 1 și 2 model de looky. Deci, un sfat excelent este un rucsac de la Desigual , care este potrivit pentru diferite sfaturi, pentru uz casual, dar și pentru o călătorie sau pentru un festival de vară.

Oh pentru femei

Oh pentru femei

Oh pentru femei

Timp pentru stele

Timp pentru stele

Burda Style

Burda Style

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?