Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 48 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - august 2018

  %12. %10. %2018      Scriu despre noi

August este în spatele nostru, și cu ea a fost o mulțime de inspirație de moda, nu numai pentru tine, dar și pentru casa ta. O mulțime de piese interesante sunt ascunse în fiecare colț, și există, de asemenea, un timp de iernare. Să aruncăm o privire la ceea ce au recomandat revistele noastre preferate. Să ne uităm la vară și poate chiar să ne gândim dacă ați ignorat fără îndoială tendințele actuale.

Revista Blesk pentru femei a inspirat stilul Franzouz de așa-numitele accesorii de casă. Pentru stilul francez, acestea sunt, fără îndoială, levănțica tipică, cu care probabil că suntem de acord, nu doar cu cele uscate, ci mai ales cu cele de lavandă. Și cei care țipă numai în acest număr. Modelele francofonice tipice sunt disponibile pe ceasuri de perete, pe care le puteți găsi la magazinul nostru din secțiunea Accesorii pentru case .

Revista Chvilka ți-a spus că tropicile domnesc lumea. Avea dreptate și astfel a pregătit inspirația sub formă de modele care împodobeau motive tropicale. Pe Different.com , acesta este un motiv tropical, nu numai pentru costume de baie și îmbrăcăminte, ci și pentru accesorii de modă, după cum reiese, de exemplu, din eșarfa tropicală Desigual .

Revista Ona Today se gândea la viitor și, de asemenea, se întorcea la băncile școlare, inspirând sub formă de accesorii de modă la școală. Nici măcar nu am fost implicați în această temă, astfel că, pe lângă suprapopularea tradițională a Crocs , puteți găsi echipamente de școală excelente pentru copiii dvs. Specialist pe acest subiect este în mod clar marca Santoro . Care îți dă copilul de la saci, bani, plăci și diverse articole de papetărie.

Fulgere pentru femei

Fulgere pentru femei

Un moment pentru tine

Un moment pentru tine

MF activată astăzi

MF activată astăzi

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?