Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 26 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - februarie 2019

  %06. %03. %2019      Scriu despre noi

Februarie este în spatele nostru, dat fiind faptul că 14.2. a celebrat Sf. Ziua Îndrăgostiților, o sărbătoare a tuturor iubitorilor, cu siguranță nu ți-au lipsit câteva feluri de cadouri care ți-au strigat nu numai de pe Internet, ci și din reviste sau reviste. Ne vom uita acum la ceea ce revistele noastre preferate au recomandat ca tendințe de modă fierbinte.

Revista Time for the Stars a fost prezentată în culoarea gri ca o culoare veche, care nu poate fi răsfățată. Aici puteți găsi inspirație sub forma unui pulover scotch & sodă gri. Nu ai putut să scapi, dar pe de altă parte, chiar și drăguța geantă de mână Santoro , care te va distruge tinuta obișnuită.

Revista Katka a evidențiat mai multe tendințe în portofele, dintre care, desigur, nu există nici un portofel Desigual , un design practic și nemuritor . În modul de creare a paginii de pornire, puteți fi inspirat de accesorii de modă elegante. N-ai putea trece cu vederea perna decorativă Hip, pe care o poți găsi în secțiunea noastră Acasă .

Timpul revistei pentru stele

Timpul revistei pentru stele

Revista Katka

Revista Katka

Magazin Cum de a crea o casă

Magazin Cum de a crea o casă

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?