Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 90 ore 34 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - iunie 2019

  %24. %07. %2019      Din lumea modei

Căldura tropicală a copleșit nu numai noi, ci și dulapurile noastre. Vara este în plină desfășurare și noi, în seria noastră preferată "A scris despre noi", vom privi din nou la ceea ce este purtat și recomandat de revistele noastre preferate. Ideal pentru căldura tropicală este să poarte cât mai puține straturi și haine posibil. Piele aerisită și respirabilă în care nu vom transpira.

Nu în tropice, dar cu siguranță printre vară, pantofii eleganți și confortabili includ, fără îndoială, espadrilky, revista recomandată pentru femei. Printre piesele de top se numără espadrilky din piele marca Emu Australia . Emu nu este doar celebru valenki de piele de oaie și lână reală, ci o mulțime de alte pantofi de vară, chiar și de vară.

În Burda Style veți găsi inspirație pentru 1 model și 2 loos. Culoarea de bază a acestei îmbrăcăminte este negru, alb și pulbere. Baza este simplă, reglată de accesoriile vechi. De exemplu, o geantă de mână originală de la marca Disaster Designs în design alb-negru, care la urma urmei se va potrivi cu totul.

În revista Glanc veti gasi o sursa de inspiratie sub forma de veste fierbinte, care, cu siguranta, nu trebuie sa pierdeti in garderoba vara, dragi doamnelor. Este nevoie de o geantă caldă Calvin Klein , pe care o veți iubi pentru toate echipamentele și pentru diverse ocazii.

Fulgere pentru femei

Fulgere pentru femei

Burda Style

Burda Style

Glanc

Glanc

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?