+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different.cz în presă - martie 2018

  25. 04. 2018      Scriu despre noi

Primăvara este oficial aici! Deși se numește "martie, în spatele sobei", dar care ar dori-o după o iarnă atât de lungă, astfel încât să culegem cizmele și jachetele de iarna și să tragem biții de primăvară la prețul pe care îl vom ieși în timpul iernii pentru ei. pentru că vara se apropie, am pregătit o inspirație de modă de vară fierbinte sub formă de costume la modă, deci ce recomandă revistele noastre preferate? Să aruncăm o privire.

Revista Burda Style se sprijină pe rochii lungi de maxi cu motive florale și sfătuiește ce accesorii trebuie să se potrivească cu această tinuă. Cu siguranta nu va stricati cu margele bej universal universal Calvin Klein . Revista Star Time vă recomandă să vă puneți pantalonii în orice culoare, ajustați de eșarfa colorată Desigual sau de tricourile lumești Inkkas, veți avea o tinuță excelentă de primăvară.

Magazinul Chvilka vă sfătuiește să nu vă fie frică să amestecați stiluri. La modă, în acest an sunt numite și reduceri de dimensiuni mai mari, astfel încât să puteți aduce ambele stiluri sub formă de haine desigual extravagante , care pot fi oferite de orice femeie, indiferent de vârstă și caracter. Nu în ultimul rând, ați putea inspira inspirația din revista Linda, care a dezlănțuit cele mai fierbinți momente ale magazinului nostru. Aș dori să vă reamintim să nu vă fie frică să combinați mărcile. De exemplu, mână de modă Tommy Hilfiger cu tricouri de lux și în special legendare Converse .

Burda Style

Burda Style

Timpul pentru stele

Timpul pentru stele

Un moment pentru tine

Un moment pentru tine

Linda

Linda

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii