Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 89 ore 42 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - octombrie 2018

  %29. %11. %2018      Scriu despre noi

Toamna este în plină desfășurare și cizme, cizme, jachete de iarnă, paltoane și pălării asbysmet. Hainele de vară au fost în mod sigur îngropate în partea de jos a dulapurilor noastre, iar iarna se află doar în dulapuri. Și pentru că în fiecare iarnă găsim întotdeauna ceva frumos - soare, apă, protecție solară, costume simple în timpul verii. Iarna, munții și straturile. Stratul este distractiv, așa că să ne bucurăm. Principala tendință este acum pulover-urile. Nu ziceți că este vorba de vremea unui pulover. Să aruncăm o privire la ce tendințe de modă cade în revistele noastre preferate.

Începem la cizme. Revista Burda Style ne spune ce pantofi nu ar trebui să ne pierdem în bootul de toamnă de toamnă. Noi ne dăm în mod clar cizmele noastre verzi. Nu o vei pierde niciodată. Le veți aprecia mai ales în vremea ploioasă cu care să cădem. ne întâlnim mai des. Acesta este motivul pentru care Burda recomandă încălțămintea elegantă Tommy Hilfiger într-un design superior, cu un vârf neopren, care vă face să vă simțiți minunați. Sunt calde și devin.

În Story , puteți inspira tendințele cu culori cum ar fi pudra, muștarul sau gri. Aceasta este culoarea de sus a toamnei. Dacă vă plac tendințele modei, atunci ar trebui să aveți bucăți de aceste culori în pantofi și dulapuri de toamnă. Ce zici de un adidas dildo Converse grele?

Fiecare costum originar este alcătuit, de asemenea, din accesorii originale de modă, obțineți o bijuterie interesantă pentru fiecare tinuta! Acest lucru este recomandat de revista World Women . Fie că ajunge pentru o brățară interesantă de la marca Desigual sau poate o brățară după marcă italiană Ops! Obiecte , știm sigur că nu vei merge nicăieri.

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?