Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 46 ore 42 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Different.cz în presă - septembrie 2018

  %29. %10. %2018      Scriu despre noi

Toamna este deja în plină desfășurare și culorile frumoase de toamnă ne atacă din toate părțile. În pădure, în orașe și sate. Este frumos, soare, deci nici nu vrem să cadem în culorile întunecate. Și nu trebuie. Culorile acestei toamne sunt în stilul de culoare. Roz cu roșu, roz cu portocaliu sau portocaliu cu roz. Desigur, în acest an nu vom merge în jos cu culoarea kaki, pudră, vin și muștar. Să ne uităm la ce tendințe actuale am putea găsi în numărul din septembrie al revistelor noastre preferate.

Revista Katka inspiră accesorii sub formă de panglici. Mascara să o găsească. A fost odată chemată, dar se mai întâmplă ceva astăzi. Manșeta este un podoaba drăguță pe care o poți purta oriunde, la orice vârstă. Dovezile sunt făcute din balerina din plastic Melissa cu un arc decorativ pe vârf.

Revista World Women recomandă să excelezi în fitness. Rochii pot fi de la cap până în picioare - bucăți mari pot fi găsite în secțiunea SPORT , atât bărbați , cât și femei. Revista Krásný rok a inspirat accesorii de casă, inclusiv cani Santoro sau lumânări Yankee Candle .

Revista Katka

Revista Katka

Revista femeii din lume

Revista femeii din lume

Magazinul Krásný rok

revista Krásný rok

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?