+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different in mass-media - aprilie 2017

  19. 05. 2017      Scriu despre noi

Acest aprilie a avut intr-adevar si vremea de aprilie, cum se zice, au alternat ploaia cu soarele și zăpada, si nu am putut reuși nici sa ne imbracam, nici sa ne dezbracam. La haine de vara am putut sa ne uitam doar in media. Tipuri de outfit-uri de vara va prezentam in acest articol.

Revista "Blesk pro zeny" ne-a adus inspirație în forma outfit-ului stelelor de la Hollywood. Printre must-have-uri este, fără îndoială, geanta Desigual. Revista "Cas pro hvezdy" sfatuieste in privinta tinutelor fresh. In acest an sunt pe val culorile pastel, după cum reiese din verdele pastel al bratarii Ops! Objects, sau eleganta geanta Doca. Revista "Muj svet" recomandă, ce haine se vor purta in acest an, desigur, sunt rochiile DesigualRevista Vlasta prezintă caracteristici diferite, printre care cu siguranta sunt inclusi clestisorii universali si practici de la brandul Vigar.

Blesk pentru femei

Blesk pentru femei

E timpul pentru o stea

E timpul pentru o stea

Lumea mea

Lumea mea

Vlasta

Lumea mea

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii