+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Different în mass-media - mai 2016

  04. 10. 2016      Scriu despre noi

În sfarsit a venit MAI, si vremea dragostei. Și totul pare a fi un pic mai amuzant, și mai frumos. Lumea este plina de culori, de forme, plina de zambete iubitoare. Și daca partenerul nu ne face nici o bucurie, atunci cu siguranță ne face o bucurie dragostea pentru moda. Luna "mai" este plina de iubire, de energie buna, care se manifesta si in accesoriile de moda, sau pur si simplu, in moda.

Va puteti inspira atat personal, cât și in accesorii pentru casa. Ceea ce dovedește de exemplu revista Bydleni(Locuinta), unde puteti găsi perna decorativa Desigual. Accesorii de moda puteti gasi in revista Burda style. Desigur, nu trebuie să uităm de cei mici si dragi, pentru care va puteti inspira din revista Maminka (Mamica), unde am introdus frumosii și relativ noii pantofi de copii Zaxy. Pentru cei pasionați de sport, recomandam numarul din luna mai al revistei Vlasta, care, pe langa altele, recomandă rucsacul autentic de sport Desigual.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii