Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 47 ore 53 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Differenta Design - tipuri de outfit-uri pentru femei

  %01. %02. %2019      Din lumea modei

Faptul ca noi la Differenta iubim moda, stiti deja. Si pentru ca piese stilate de moda nu sunt niicodata suficiente, nici prea multe, am hotarat sa ne cream propriul nostru brand - Differenta Design. Unele piese sunt funny, altele crazy, dar toate sunt unicat. In articolul de fata vom prezenta putin piesele brandului nostru.Differenta Design
Differenta Design

Differenta DesignUnora dintre ele nu le veti intelege mesajul, piesele fiind create in Cehia, detin mesaje amuzante din filme, sau mesaje pe care evident ca nu aveti cum sa le cunoasteti. Insa avem si piese cu mesaje in engleza, hash-tag-uri cunoscute si folosite deja de blogerite in mediul online. Avem piese fashion simple, tar cu taieturi atipice, fiecare piesa are ceva original, ceva altfel. 

Differenta Design

Avem de asemenea caciuli Differenta Design cu mot mare, pufos, sunt extrem de stilate si calduroase. Piesele noastre sunt create din materiale naturale 100%, bumbac si bumbac organic, pentru ca doar o planeta avem, si este bine sa constientizam acest lucru, ca a doua nu ne va mai fi oferita :)

čepice Differenta Design

Mai multa inspiratie gasiti la Different TV!

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?