Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 22 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Difuzoare de aromă Woodwick

  %09. %09. %2019      Din lumea modei

Difuzoarele de aromă sunt din ce în ce mai populare în case. Și astfel popularul brand Woodwick a introdus linia sa de bețe în sticle elegante de sticlă care îți parfumează casa timp de ore și, datorită designului său, pare un parfum frumos interior.

Sticla de difuzor Woodwick este umplută cu esență de parfum, în care introduceți tulpinile , care vor înmuia lichidul și vor obține aroma la alegere în atmosferă. Intensitatea mirosului depinde de tijele de poștă pe care le-ați plasat în difuzor. Deci, dacă îl folosiți într-o cameră mai mare, nu vă temeți să folosiți mai multe bare. În schimb, în camerele mici, preferă să elimini parfumul, astfel încât parfumul relaxant să nu fie prea puternic și, astfel, neplăcut. Aroma relaxată ar trebui să te liniștească întotdeauna , să te încurajeze să te relaxezi și să ai o atmosferă plăcută.

Puteți utiliza difuzorul așa cum doriți, nu numai în spații închise, ci și pe terasă atunci când vă bucurați de un moment de confort alături de familie sau de o vizită, precum cafea.

Difuzoarele Woodwick Aroma au, de asemenea, o etichetă detașabilă care se desprinde și mai mult ca o decorație fermecătoare, un pandantiv cu logo și o gamă largă de arome care vă vor încânta simțurile.

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?