Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 0 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Consultanta de moda

Din ce sunt fabricate pungile organice pliante?

  %20. %02. %2020      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Am văzut în e-shop-ul că oferi pungi pliante LOQI. Potrivit etichetei se spune că este ecologic, dar mi se pare plastic. Aceste genți pot fi considerate cu adevărat un produs de modă durabil?

Multumesc

Daniela Š.

Raspuns

Salut Daniela!

Vă mulțumim pentru o sugestie interesantă. Ne bucurăm să vă aducem materialele acestei pungi ecologice și să vă explicăm care este sustenabilitatea acesteia.

Prezentarea tafeteta din poliester!

Datorită acestui material, punga LOQI durează și poate transporta totul! Durabilitatea înseamnă și „purtat pe cât posibil”, adică pur și simplu la ruperea totală! Deoarece Polyestrer este rezistent la substanțe chimice, abraziune și tragere, va dura mult timp. În plus, acesta poate fi spălat doar de mână, așa că utilizați mai puțină apă decât spălarea țesăturilor de bumbac. Când nu vă mai servește, vă puteți recicla ușor gențile. Acest material este utilizat pentru a produce materiale de construcție și multe altele.

Și acesta este TPU!

Un alt erou al sacului LOQI este Thermo Polyurethane. Elastic, aerisit, impermeabil, rezistent la șocuri, rezistent la abraziune, rezistent la ulei ... și nu își schimbă culoarea în timp! Este o nenorocită, nu-i așa?
TPU nu este toxic, ci este utilizat și în biomedicină. Acest material nu trebuie confundat cu PVC sau PET, care sunt dăunătoare atât oamenilor, cât și mediului! În plus, poate fi reciclat și; materialul poate fi dizolvat și format din nou și din nou!

plus ...

Tipăriți fără apă

Toate produsele acestui brand sunt tipărite fără utilizarea apei și a cernelurilor ecologice, care pot fi mândri de certificatul STANDARD 100 de la OEKO-TEX®.

Și cum arată într-o fabrică?

LOQI este produs în China, într-o fabrică familială cu 150 de angajați. Cu toate acestea, o fabrică familială nu înseamnă că brandul angajează copii! ;) LOQI are o acreditare BSCI care asigură că toți angajații beneficiază de un mediu de muncă sănătos, salariu adecvat, siguranță și drepturi de angajare echitabile. LOQI face pur și simplu produse pe care oamenii și natura le iubesc!

Vă interesează abordarea etică a acestui brand? Obține o geantă frumoasă pentru tine! AICI

Rezultatul imaginii pentru loqi

Să aveți o zi frumoasă

Markéta pentru Team Different.cz