Masca GRATIS la comanda de peste 130 Lei!Masca GRATIS la comanda de peste 130 Lei!O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

DIY ar putea Diferite

  05. 02. 2018      Din lumea modei

„Do it yourself“ este de fapt un fel de cultură, arte și meserii, în care oamenii honuite și produc tot felul de lucruri , deoarece cele mai vechi timpuri și acum la el cu entuziasm de întoarcere. Puteți crea ceva de la nimic. Puteți picta, coase, lipici, tăiat, să construiască. Imaginația nu are limite. Dar vă întreb, de la ceea ce am putea noi differenťáci, forma? Nu ai găsit nimic la magazinul de ce te-a inspirat să utilizați în continuare? Ați observat? Da! Acestea sunt lumânări Yankee Candle , sau mai degrabă recipientele din sticlă.

Ei ar dori să DIY „născut“. sticlă proporționat cu un capac fix va atrage atenția și se amestecă nápadivost dumneavoastră. Și dacă nu vă simțiți creativ prin natura fericit de a introduce mai multe tipuri de inspirație pentru ceea ce este uimitor după ardere lumanari Yankee Candle poate crea un container care permite șederea ei.

1.rămână în candelabrului, un pic mai evident ...

Curățat și spălat de sticlă, puteți picta la voință și de a crea un sfeșnic, care va dolazovat de design sau de interior de culoare motive dumneavoastră. Puteți urmări, de asemenea, anotimpurile sau de sărbători că, în cursul anului următor. N-ar fi magic sfesnic sta pe o masă cu o temă de Crăciun, iepurași de Paște sau dovleci înfricoșător Holloween, care va fi atât de distinctiv încât acesta va fi toate vizitele invidie? După crearea unei opere de artă lumină doar un tealight Yankee YANDLE și relaxare adevărat poate începe.

 

2. În baie la detalii, în timp ce sticla fara griji.

În baie, toți avem o mulțime de lucruri pe care nu știu întotdeauna în cazul în care în mod clar bine puse împreună frumos. Ne referim la tampoane de bumbac, tampoane de bumbac, perii sau de machiaj. Profită și în acest caz, Yankee Candle de sticlă, fie de la clasic sau Décor. Yen din containere pot fi acoperite cu nisip și scoici mici și livra la baie un dram de vacanță de vară.

 

3. În bucătărie, în cazul în care de gătit mňamky, de asemenea , un yankeu încerc.

Da, chiar și în bucătărie va avea o lumânări de sticlă de la utilizarea practică. Doar spune - vă în cazul în care în magazin ai cutii de depozitare atât de elegant, cum ar fi cafea, ceai, făină, zahăr, paste și orez. În plus, puteți la voință sau de design interior pentru a îmbunătăți din nou prin vopsire sau alte înflorituri care nu sunt numai practice, ci și frumos.

4. De la lumânare la lumânare.

Yankke Clasic Lumânare mare ajutor deja a murit în jos pentru o casă rămâne o mulțime de lumânări de ceai? Acesta este, după doar o rușine pentru a le ascunde într-un sertar și se lasă sau să aștepte într-o cutie de carton, până când vine vorba de timp pentru parfumarea lor de origine. Deci, utilizați un container mare de sticlă cu un capac, care este păstrat de practic și elegant, în orice caz.

 

5. Pentru flori delicate, oală un pic.

Grădină sau înconjurați-vă cu flori sau ierburi, cum ar fi în apartamentul ei? Folosiți plante pentru doar mai sticlă din Yc. Doar umple de patrulare și de plante busuioc sau cimbru în bucătărie, în primroses de primăvară sau cactus mic , care va decora fereastra pe tot parcursul anului.

 

Sperăm că v - am inspirat, de asemenea,
Dar nu va lasati pacaliti.
Idei este încă o mulțime,
dar ele sunt mari.
Toate acestea se potrivesc aici.
pinterest este inspirația mea.
Aruncati o privire , de asemenea , acolo.
DIY Yankee Candle Îmi place.

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii