+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Consultanta de moda

Poarta domnii maieu pe sub camasa?

  08. 01. 2018      Cum sa te imbraci

Bună ziua,

Aș dori să întreb dacă domnii poartă pe sub cămașa de costum maieu?

 


Eva A.

Raspuns

Dragă Eva,

Este destul de individual acest aspect. Depinde de vreme, și ceea ce este convenabil si ce i se potriveste fiecaruia.  Foarte mult poarta de obicei bărbații tricou pe sub cămașa, pentru o tinuta casual, cu cămașa descheiată. Pe sub camasa de costum se poarta maieuri sau tricouri realizate din materiale speciale, care stau stramt pe corp, și nu creează cute inutile sub cămașă.

În ceea ce privește întrebarea dvs., putem spune da bărbați DA, poarta pe sub camasa maieu sau tricou. Dar, în general, sunt împărțiți în două tabere. Unii nu au suficiente tricouri și maieuri, alții au pielea de gaina numai la gândul acestora.

Lenjeria de corp (inclusiv tricourile si maieurile) a fost inițial conceputa pentru o murdarire cat mai limitata. In plus, un maieu sau un tricou în timpul iernii tin cald, si in general, protejează camasa împotriva transpirației sau a deodorantului, si stopeaza vederea firelor de par de pe piept, sau de la subrat. Deci, un răspuns clar, probabil, nu va putem da chiar 100%, insa ar trebui sa intrebati barbatii din jurul dvs.

O zi buna, 

Eliza de la Differenta.

Máte k tomu svůj názor?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii