Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 70 ore 31 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

DRAGOSTEA PENTRU MODĂ SUB FORMA UNUI DESIGN DIFERIT

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

>

DIFFERENTA DESIGN

>

Iubirea noastră și a ta. Visul nostru a devenit realitate sub forma propriului nostru brand. Copilul nostru mic Differeti baby. Toate acestea și multe altele sunt brandul de modă Differenta Design ❤️

>

În zece ani în modă, am văzut destul de multe. Am văzut piese foarte superbe, dar le-am văzut și pe cele mai puțin reușite. De zece ani selectăm pentru tine cele mai bune și mai frumoase piese de modă pe care lumea le poate oferi. De aceea, într-o zi am decis să creăm ce e mai bun din noi. Un brand care să reprezinte Different. Piese care vor fi direct de la noi către dumneavoastră.

>

Different Design este cu adevărat o afacere unică și credem că oricine și oricine o va găsi. Marca nu se se teme de glumă și mai ales de originalitate. Întotdeauna încearcă să impresioneze și să surprindă cu ceva. De exemplu, primele noastre tricouri conțineau cele mai bune fraze, care s-au umanizat cu adevărat. Ca un exemplu, trebuie să menționăm "Tati va anunța fraza cheie" din foarte frumosul basm "Diavolul nu glumește". Sau "Nu faceți Zagorka"- care este deosebit de amuzant. Și nu trebuie să uităm legendarul slogan al Standei Rezac "Majn taktit zkusit shushn", care este cu adevărat cel mai popular printre voi.

>

Cum a trecut timpul, ne-am gândit să mai facem o călătorie și să mai creăm câteva piese de modă. De aceea am creat o colecție Differenta Design nouă, cu adevărat unică. Veți găsi un amestec de stiluri diferite, pe care le îndrăgesc toate categoriile de vârstă. Avem rochii, mikiny și culottes pentru doamne. Dar avem și piese de lux pentru bărbați sub forma mikins.

>

Ce altceva? Milan și Simcha vă vor spune în episodul nostru DifferentTV. Ne bucurăm să vă avem alături de noi.

>

ROCHII DE DESIGN DIFERIT

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?