+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Eliberati culorile în baie, cu noua colecție Desigual Living

  06. 10. 2017      Din lumea modei

Nu numai dulapul sau raftul de pantofi au nevoie de piese noi, frumoase, moderne, colorate, ci si baia dvs merită o doză bună de stil! Prosoapele din noua colectie Desigual Living ii vor da acel plus.

Prosoapele de baie sunt parte indispensabilă a vietii de zi cu zi, așa că alegeti modele jucăușe, culori vesele, si un design placut! Prosoapele Desigual din colecția toamnă/iarnă 2017 sunt în mai multe combinații de culori, modele si dimensiuni, doar alegeti-l pe cel potrivit.

Noutatea sunt seturile de 2 prosoape, care se asorteaza. În pachet veți găsi un prosop de dimensiune clasică, și unul mic, pentru mâini, astfel veti avea 2in1, modelul preferat.

prosop Desigual

Dacă nu sunteți sigur dacă să reînviati baia cu piese extravagante, sau preferati ceva mai simplu, alegeți o variantă subtilă. În cazul în care baia dvs este decenta, alba, sau intr-o alta culoare simpla, simtiti-va liberi să alegeti, de exemplu, prosoapele Jacq Boho Jeans, în tonuri de violet și albastru intens. Ele dau camerei un aspect exotic, excentric, alternând două motive superbe.

prosop Desigual

prosop Desigual

Daca sunteți iubitori de minimalism, sau baia dvs este mai incarcata, alegeti modelul Dark Floral Jacq. După cum sugerează și numele, setul de prosoape este decorat cu motive florale simple, elegante, superbe.

 

prosop Desigual

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii