Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 42 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Eliza - Area Manager pentru România: Stilul inimii mele

  %11. %02. %2019      Din lumea modei

Dragii nostri, pentru că avem la Different o gasca pe cinste, vrem sa va prezentam cativa dinte colegii nostri  mai in detaliu. Pentru ca, chiar dacă toți avem o inima buna, suntem diferiti ca spirit, corp, naționalitate, dar mai ales prin stil. Așa că am decis să dezvăluim un pic de "intimitate" pentru a vă prezenta membri ai echipei noastre, și pentru a vă arăta că munca in fashion este dependență, bucurie, distracție, pe scurt dragoste de viață, si nu doar de Ziua Îndrăgostiților. 
 
 

Eliza de la Differenta.ro

 
"România este țara de care se ocupa ea, stilul ei este colorat. Eli de la Differenta.ro lucrează zi și noapte. Scopul său sunt traducerile, si customer service.
 
  • Cine este Eli?
    Energie, culori, viață: asta este Eli, inăuntru și pe dinafară. Nu este doar mama lui Patrik de șapte ani, dar lucrează și pentru Different. "Cred in energia dintre oameni,  in conexiunea dintre ei, în sinergie. Lumea este mai frumoasă în culori." Iubește diversitatea, culorile, stilul extravagant, călătoriile, sa cunosca oameni si culturi noi. Ca abilitate a sa specială, glumeste, spunand ca aceasta este faptul ca știe limba română. Pur și simplu iubește comunicarea cu clienții români. Face totul din inima, astfel încât nu îi ajută pe clienți numai cu sfaturi de moda si ceea ce au nevoie, ci îi place să vorbească cu ei și in plan personal., sa povesteasca, sa rada impreuna. Spune că planuieste impreuna cu unele dintre cliente să se intalneasca si la o cafea atunci când isi va vizita țara natală. 
  • Ce inseamna poziția ta de munca? De trei ani de zile ma ocup de versiunea românească Different, de la A la Z.
  • Unde pot vedea clienții rezultatele muncii tale? Eu sunt chipul, textul si vocea Differenta.ro
  • Cum arată locul tau de munca? Pe masă din birou, singura floare vie a biroului este a ei, de care se ocupa cu drag si atentie. Cei din jur admit insa că Eli are într-adevăr nevoie de un spațiu putin mai mare de desfasurare :) Pe masa ei este de asemenea indispensabilă cutia ei cu dulciuri.
  • Ce îți place la Different? Echipa noastră.
  • După muncă, distracție. Ce faci in timpul liber? Unde te relaxezi? "Seara ma relaxez cu o carte buna, sau cu un serial amuzant. Atmosfera este perfectă daca este completata de lumânări parfumate." Și pe cele de la Different Eli le adora.
  • În ce stil vestimentar te simți cel mai bine? Ma simt cel mai bine intr-un outfit elegant, colorat, original, atipic, inflorat, cu motive.
  • Ai branduri favorite? "Ador stilul Culito from Spain, este slabiciunea mea, ca si brandul Desigual, de la care imi completez si colectia de pantofi." Apoi Melissa și Tommy Hilfiger.

Stilul inimii mele

 
Nimeni nu știe asta poate, dar Eli are un trac foarte mare atunci cand urmeaza sa filmeze Different TV, si este atat de emotionata incat zambetul ii ingheata pe fata, bataile inimii se accelereaza, si isi revine si incepe sa respire normal de-abia cand termina de filmat. Insa rezultatul este întotdeauna unul care merita, si acest lucru ati observat cu siguranta in video. Aceasta este a nostra Eliza de la Differenta, care concluzioneaza ca " a ne permite sa facem munca ce o iubim, este cea mai mare forma de iubire de sine."
 
 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?