+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

EMU Australia și WaterAid

  25. 10. 2016      Din lumea modei

Milioane de oameni din întreaga lume sunt zilnic forțati să bea apă care nu este curata, care provoacă boli grave, probleme intestinale, tot mai mulți copii mor de SIDA, malarie, si rujeola. Femeile cu copiii lor pierd multe ore pe drum, pentru apa curată, și ascunderea în condiții de siguranță, deoarece nu au nici o altă opțiune.

La imbunătățirea accesului la apă potabilă și la canalizari eficiente, WaterAid ajută la prevenirea bolilor legate de apă, reduce numărul de decese legate de apa nesigura, ofera copiilor mai mult timp pentru a participa la școală, oferă adulților posibilitatea de a-și îmbunătăți condițiile de viață.

EMU Australia este un brand de marcă australian, care crede în frumos, in simplitate, și in confortul produselor, care ne îmbunătățesc drumul pe care mergem în viață.

Brandul se bazeaza pe produse pur naturale, piele si lana de oaie, și, de la an la an, în colecțiile lor de a veni cu inovații.

 Brandul Emu Australia a facut echipa cu caritatea internațională, pentru a sprijini apa, sistem numit WaterAid, care asigura alimentarea cu apă a tuturor. Datorită acestui parteneriat, 19 dintre cele mai sărace comunități din lume au pentru prima oara acces la apă curată.

Și dvs puteți ajuta, dacă achiziționați orice pantofi impermeabili de la EMU Australia, veti sprijini această campanie, de a-i ajuta pe cei nevoiași.

Multi dintre dvs stiti deja, ca lucrand împreună, WaterAid contribuie la furnizarea de durata a apei și canalizării, la cele mai sărace regiuni din Timorul de Est, și Papua NouaGuinee.

Proprietarul EMU, Paul Neat, a vizitat recent Timorul de Est, cu WaterAid. Vă rugăm să urmariti scurta prezentare, care arată ce treaba buna face WaterAid in Timorul de Est, și cu ce finantare contribuie la sprininul societatii noastre. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiti si sa Share-uiti aceste informații, prin intermediul canalelor media sociale. Avem unele imagini uimitoare pentru a sprijini acest lucru, astfel încât am făcut repede ca totul sa fie gata, pentru a fi utilizat si vazut online.

EMU contribuie financiar direct la proiecte în Timorul de Est, și Papua NouaGuinee.

Fonduri pentru a plăti si construi infrastructura, pentru a crea o sursă de apă, și abilități comunitare de dezvoltare în condiții de siguranță, și de formare pentru gestionarea și întreținerea în curs de desfășurare.

Această lucrare este livrată pe baza consultării cu comunitatea locală, partenerul local (ingineri și meserii), precum și o echipă WaterAid în această țară.

Nimic nu se face fără consimțământul satului, și toate proiectele sunt structurate, astfel încât comunitatea este instruita să utilizeze în mod corespunzător, să mențină soluții de alimentare cu apă și canalizare, șifie capabili să dezvolte soluții viitoare separat.

Crearea de investiții și recompense durabile. În luna august a acestui an, împreună cu alți susținători ai WaterAid, Paul Neate și Sue Meehan au vizitat satele din munți, și linia de coasta din Timorul de Est, pentru a vedea personal activitatea desfășurată de WaterAid, și diferența pe care o face contribuția financiara din partea EMU Australia.

De asemenea, am vizitat biroul WaterAid în Dili, pentru a suplimenta echipa de ingineri și personalul de sprijin, pentru a ajuta Timorul si cele mai sărace comunități, in a obține acces la apă curată, în condiții de siguranță.

Timorul de Est (de asemenea, cunoscut sub numele de Timorul) este o națiune - insulă la nord de Australia.

A devenit un stat suveran în 2002. Istoria indoneziana este recenta. 
Gradul
de ocupare a fost marcat de violență și brutalitate, având ca rezultat pierderi de vieți omenești, și
sărăcie extremă.

Acum cu acces la apa curata, curenta, femeile din sat nu trebuie să mai meargă multe ore pe jos, pentru o sursă naturală de apă, apoi sa transporte încărcătură grea înapoi pe munte, sus, sau de-a lungul traseelor periculoase.

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii