Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 48 ore 21 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Emu cizme din piele intoarsa - colecția toamna/iarna 2018

  %23. %11. %2018      Din lumea modei

Iarna se apropie rapid,
mulți dintre noi se gândesc deja 
ce sa ia în picioare,
pentru a nu ne îngheța picioarele.

 

Emu Australia

De mult ne confruntam cu ideea de cizme din piele intoarsa, pe care unii le adora, ia altii nu le suporta. Cei care le iubiti, veti fi incantati de articolul nostru. Iar pe cei carora nu va plac, nu va temeti, nu vom incerca sa va convingem, ci doar sa va informam despre cizmele si ghetele brandului Emu Australia. Inima noastra au cucerit-o, poate vor reusi si pe a dvs... 

Emu cizmele au caracteristici pozitive pe care nu le veti intalni la alte branduri, si care va merita atentia. 

Va incalzeste oaia, sau chiar si vaca. 

Emu sunt create din piele de oaie, uneori si din piele de vaca, si in interior au lana de oaie. Va incalzesc la fiecare pas. 

Prin apa, si iarna! 

Cizmele Emu sunt Water resistant si Waterproof, deci rezistente la apa, si impermeabile. Va prinde o ploaie neasteptata, zapada, sau pentru distractiile de iarna, picioarele dvs raman uscate. Nu va protejeaza insa doar la apa, ci si la frig. Lana de oaie este un izolator si conducator de caldura perfect. Iarna va incalzeste, si vara racoreste. 

 De alunecare si durere nu trebuie sa va temeti. 

In cazul cizmelor Emu, veti aprecia cu siguranta talpa anti alunecare, datorita ei puteti merge pe strazile inghetate fara teama ca veti aluneca, si va veti rani. Un alt avantaj este brantul anatomic, si talpa intarita. Picioarele dvs vor fi pe o platforma stabila, si fiecare pas va fi confortabil, ca mergand pe un nor.

Nu se toceste talpa, rezista mult mai mult de o iarna! 

Datorita talpii in straturi, si a talpii intarite, cizmele Emu nu se tocesc, ca alte incaltari de acest tip. Le puteti asadar purta, si va puteti bucura de ele mai mult de un sezon, garantat. 

Emu Australia

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?