+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Emu mocasini zile în vremuri grele

  08. 11. 2017      Din lumea modei

Pantofi, pantofi, pantofi, decora picioarele.
Sunt mâncărime la cei care n picioare cald, călcâi.
Peeks peste Emu, chiar
și pe cele ale papalității.
Pentru a încălzi picioarele mele, cizme Emu am.

poeți celebri din noi , cel mai probabil nu vor, dar noi suntem cei care vor preda poezie mondială de moda. versetele ei sunt tendințele modei la cald, piese practice și indispensabile ale desenelor.

Și pentru a existat o perioadă în care balerine este deja rece, dar în cizme înalte de iarnă sau chiar válenek noi încă nu vrem, este necesar să vă prezint pantofi care sunt perfecte pentru acest timp.

Fanfară te rog! Aici sunt mocasini marca Emu ! Pantofi care va „între vară și iarnă“ trupul cald și suflet, lână adevărata oaie, care sunt umplute. În plus față de farmecul lor se află de asemenea în piele și în special în formă de talpă cu gloanțe pentru o mai bună scurgere a apei, în cazul în care acestea nu ar fi pe drum prin străzi dintr -o dată a început să plouă.

Forma mocasini este din nou și l - am testat -o pe picioare arata foarte cuviincios. Marca Emu le adaugă un design spilcuit in plus ca însufleți orice tinuta. Fie că pentru a ajunge la o panglică metalic romantic sau cele cu o blană puternică pe scobitura în două combinații de culori, nu vei regreta!

mocasini EMU

mocasini EMU

mocasini EMU

 

 

 

 

 

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii