+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

EMU - noua colecție de cizme din lana de oaie

  29. 09. 2016      Din lumea modei

Brandul Emu Australia probabil nu mai are nevoie de nici o introducere. Este brandul faimos, car a adus pe piață aceste cizme de calitate, produse din piele si lana de oaie autentice.

Ce este lana de oaie?

Oile sunt crescute special pentru lana, sunt tunse, insa apoi le creste la loc lana. Aceasta frumoasa si calduroasa lana este pusa apoi in interiorul cizmelor EMU.

De ce sa purtam lana de oaie in picioare?

... pentru ca este un material extrem de calitativ

.... pentru ca avand picioarele in ea, ele nu va transpira, le puteti purta si pe picioarele goale

... pentru ca este foarte moale.

De ce EMU? 

 Fiecare pereche dispune de certificat de calitate.

EMU isi fac produsele din materiale naturale.

Acest brand e inovator - ofera incaltaminte rezistenta la inghet, si la apa.

Trebuie sa va spunem ca anul acesta, actuala colecție este mult îmbunătățită - pantofii au o talpă dublă, care este special adaptata, nu mai detin logo-ul, dar au niste cusaturi, si niste "canale", care nu lasa apa sa intre in ghete. în interior este branț de memorie, care are un efect foarte confortabil pentru picioare. Cizmele  sunt impermeabile, iar călcâiul are o nouă formă - este mai întărită, și, prin urmare, impotriva alunecarii. Sunt extrem de rezistente, lejer rezista cateva sezoane.

Fiecare tip are diferite tipuri de lana, si probabil va intrebati de ce.. Raspunsul este simplu: pentru ca fiecare oaie este diferita :) 

Noua colectie este aici, si noi v-o vom prezenta..

Noutatea sezonului sunt aceste cizme Trundle, care detin, in plus, o curea de piele peste calcai, isi regleaza temperatura, sunt antiinghet, si detin si piele de oaie.. le gasiti in doua culori: kaki, si negre.

Urmatoarea pereche sunt cizmele Woodstock, care au si ele particularitatile lor: sunt mai inalte, si detin franjuri de efect. Le puteti gasi in culorile: maro-aluna, si negru.

Urmatoarele, se numesc Waterfall, sunt mai scurte, si detin la fel, franjuri de efect, pe tot perimetrul. Recunoasteti, ca nu au concurenta ;) Le gasiti in culorile: negru, kaki, si maro-aluna.

Urmatoarele sunt Denman Lo, care sunt deja preferate de cateva sezoane, insa sezonul acesta sunt imbunatatite. In plus, detin doi nasturi metalici in afara, unul din ei avand logo-ul brandului. le gasiti in culorile: negru, si aluna.

Urmatorul tip se numeste Oxley. Sunt lejere si elegante, si datorita netrei culori gri, se potrivesc la orice outfit. In plus, sunt impodobite cu o curea, si franjuri la spate.

Se zice ca "Ce e mai bun, ramane la final", iar aceste cizme Greenhill sunt cu adevarat un candidat serios la cele mai frumoase cizme Emu. Intr-un design textil, din denim, au in interior lana de oaie, si elastic pe lateral, care asigura o incaltare comoda si usoara. In plus, partea de sus, cu blana, se poate intoarce, sau lasa libera, astfel le puteti purta in doua moduri.

Deci, care este Emu al dvs "tunat"? Alegeti stilul, si fiti "differenta" ;) 

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii