Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)Cod APRIL20 = - 20 % REDUCERE (cu exceptia Anekke)O VREAU!
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

Este aici colecția Desigual 2018 și primele reduceri

  11. 12. 2017      Din lumea modei

Este aiiiici! Avem deja noua colecție Desigual primăvara/vara 2018 este într-adevăr Dumnezeu. Și acum puteți alege și comanda un produs din colectia noua si sa il puneti sub brad, și veti fi prima care il are! Noua colectie Desigual este din nou plina de piese atemporale, astfel încât fiecare alege ceva, indiferent de varsta, sau de postura. Și pentru că este deja in stoc noua colecție, am redus prețul la colectia curenta, toamnă/iarna 2017! Grozav, nu-i așa? Este un mic cadou de Crăciun de la noi pentru voi.

 

Inca o informație importanta: o avem pentru voi primii, din nou! Noua colectie SS18 Desigual este aici, și este atat de frumoasa! Pentru noua colecție, faceți clic pe: VREAU NOUA COLECTIE PRIMUL !!!

Pulovere, tricouri, jachete, cămăși sau genți, genți multifuncționale și poșete, și alte lucruri spectaculoase, accesorii de moda, va asteapta in noua colectie, insa voi nu mai asteptati!

 

 

Și imediat am dat drumul la primele reduceri ale curentului actual ;) Verificați-le... VREAU REDUCERILE DE CRACIUN!

 

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii