Extra −10 % cu codul EXTRA10Se termina la 91 ore 2 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

Fă Crăciunul acesta

  %07. %12. %2020      Din lumea modei

Crăciun. Timpul pe care îl așteptăm în fiecare an ...

Un timp căruia îi aparțin cu siguranță lumânările aprinse și care este asociat cu o gamă largă de mirosuri.
Parfumul este irezistibil, atrăgător, cu farmecul unui adevărat Crăciun, îl puteți găsi și sub brandurile populare Yankee Candle și WoodWick . Lumânările, cerurile parfumate sau chiar cârlige parfumate pentru mașinile cu nu numai arome de Crăciun sunt sfaturi minunate pentru cadouri pentru cei dragi.

Faceți Crăciunul din acest an o vanilie dulce, chiar dacă nu o coaceți sau cu miros de ace, chiar dacă aveți un copac artificial. Datorită lumânărilor WoodWick , va contribui, de asemenea, la bunăstarea Crăciunului și la crăparea unui fitil din lemn , care va crea o atmosferă plăcută liniștitoare în apartament, ca și cum ai fi așezat lângă un șemineu aprins.

Vă va uimi cu mirosurile sale lemnoase , cu un vârf de condimente și chihlimbar senzual, precum cele din chihlimbar și tămâie, piper negru senzual sau rodie suculentă.

Woodwick

Yankee Candle

... au fost depășite anul acesta și oferă o selecție largă de lumânări nu numai cu combinații de parfumuri de Crăciun, ci și desene. Puteți mirosi mere, scorțișoară, nuci, mandarine sau scorțișoară tare.

Un astfel de cadou vă va mulțumi cu siguranță mamei, bunicii sau prietenului. Dar, de asemenea, gândiți-vă la voi înșivă și mirosiți-vă Crăciunul acasă (astfel încât să puteți invidia acele parfumuri irezistibile, de exemplu) :-)

Yankee Candle

Publicat: Katka Kocandrlova

V-a placut articolul?