Extra −20 % cu codul EXTRA20Se termina la 67 ore 54 minute
+40 368 228 123 (zile lucratoare, 9-15)

FABULOS DE FRUMOASĂ COLECȚIE DE ANEKKE

  31. 10. 2018      Different TV CZ / SK

>

ANEKKE

>

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să vă întoarceți în timp. De exemplu, la acele zile fără griji din copilărie. Pentru acele zile când fiecare copac era o sală de gimnastică... Fiecare băltoacă era cel mai bun loc de joacă și cea mai bună piscină, toate la un loc. Sau când nu am vrut să mergem acasă. Și în fiecare zi am descoperit câte puțin din lumea noastră frumoasă? Fiecare dintre noi a trăit-o cel puțin o dată.

/ p>

Dacă vrei să ai acest sentiment mai mult de o dată în viață, marca Anekke este cea potrivită pentru tine. De ce? Pentru că este unul dintre puținele branduri care pot evoca emoții. Anekke te face să te îndrăgostești și leagă două lumi aparent incompatibile. Cea pe care o trăim și cea a modei. Minunat!

/ p>

Noi, cei de la Different, suntem foarte bucuroși să filmăm noi episoade pentru voi și cu un brand ca Anekke. Oamenii din întreaga lume o iubesc. O iubim. O iubești. Să nu ne fie teamă să o spunem. NOI ÎL IUBIM pe ANEKKE.

>

Simcha și Nikol vă vor arăta acum că vă puteți simți într-o altă lume datorită brandului. Într-o lume plină de fericire și bucurie. Impregnați-vă de atmosferă. Relaxați-vă și așteptați cu nerăbdare noul episod.

KABELS ANEKKE

>

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?