+40 799 210 992 (zile lucratoare, 8-16)

Fornarina - brandul italian plin de eleganță, rafinament și extravaganță

  03. 04. 2017      Din lumea modei

Dragile noastre iubitoare de moda si piese originale. Tocmai am primit la e-shopul nostru, pentru dvs,  piese noi de la brandul italian Fornarina, și suntem cu toții atat de încântați. Brandul Fornarina este   plin de modele rafinate si extravagante, in care vă veți simți cu siguranță "differente".

Fornarina vine din Italia, și aduce piese atemporale, pline de taieturi originale, extravaganță, și stil. Istoria sa datează inca din anul 1947. Caracteristica sa este un stil foarte feminin, sofisticat și sexy. Fornarina știe cum să scoată în evidență frumusețea feminină, și sa sublinieze trasaturile frumoase ale oricarei femei. Prin urmare, piesele brandului si le pot permite sa le poarte toate femeile, indiferent de vârstă.

Fornarina are un stil care nu plictiseste. Piesele individuale totusi le puteți combina atat la outfituri sport, precum și la cele elegante. Fie că vă imaginați jachete, fuste, cămăși, sau rochii Fornarina. Totul este perfect elaborat, pana in cel mai mic detaliu. Fornarina este atemporala, unica, și simbolica. Este un brand de calitate, care merita, si de asta l-am luat pe "vasul" nostru. Puteti sa va convingeti singure ;)

Fornarina blugi vesta

Fornarina blugi sacou

rochii Fornarina

Negru top Fornarina

fuste Fornarina

publicat: Nikol Valešová

V-a placut articolul?

Máte k tomu svůj názor?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii