Extra reducere 15 % cu codul COLETARIA la toate produsele + transportul gratis!Se termina la 122 ore 47 minute
+40 799 210 992 (zile lucratoare, 9-15)

geantă de mână multifuncțională

  23. 08. 2017      Din lumea modei

Dacă branduri cunoscute designeri de moda in acest an ceva cu adevărat preluat geanta multifunctionala, este. Imaginați - vă o geantă de mână care poate schimba forma și aspectul - 2V1 sau 3v1, nu e un vis? Nu, aceste genți de mână într - adevăr există și o putem face.

Desigual

Desigual de brand este cunoscut pentru punga de vychytanými, pe care o puteți redimensiona - indiferent de dimensiune sau volum. În plus, el a introdus o pungă cu două fețe, cu un design complet diferit încă din toamna anului trecut / iarna. În acest an, cu toate acestea, vine cu saci de 3v1, ceea ce înseamnă că nu numai geanta ei se poate transforma in functie de tinuta pentru tine rochie doar, dar, în plus, include. Sac interior cu buzunare practice interior pentru obiecte mici care punga pot fi eliminate, țintuindu l curea reglabil suplimentar pentru a vă oferi o mică geantă de mână crossbody. Avantajul este că o astfel de 3in1 sac Desigual este aproximativ același preț ca oricare altul.

geantă de mână Desigual

O altă caracteristică puturos este că Desigual an vine și nu pot uita să menționezi punga cu clapa detașabilă. Puteți avea o pungă după detașare și atașarea fermoar în partea din spate a rever în fiecare zi diferite.

geantă de mână Desigual

Calvin Klein

Nici mare favorit nu cu mult în urmă și vine pe piața modei cu genți bilaterale Calvin Klein . Inutil să mai spunem, contrastul fiecărei părți este într-adevăr semnificativ - vs negru alb, albastru vs. Pulbere. Mai mici sau mai mari. Pe scurt, utilizarea multifuncțională nu are limite. Și noi nu vrem să spun nimic, dar recunosc ei înșiși că este pur și simplu irezistibil.

Handbag Calvin Klein

Publicat: Differenta Team

V-a placut articolul?

Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Mai multe informatii