EXTRA -20 % cu codul EXTRA20 (cu exceptia Anekke)Se termina la 60 ore 46 minute
info@differenta.ro (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

GECI SI PALTOANE KARA

  24. 02. 2020      Differenta TV RO

KARA este un brand tradițional ceh, cu o tradiție îndelungată, care datează din secolul al XVI-lea. Istoria a scris o mulțime de povești frumoase, și a dat naștere unor mărci care au încă o tradiție și un nume uriaș. Doar luați ca exemplu marca Bat'a. Stim cu toții imediat despre ce brand este vorba, despre ce a produs, și unde se află. Ce ziceti de Trutnov?

Trutnov este un oraș din regiunea Hradec Králové, din nord-estul Cehiei. Are aproximativ 30 de mii de locuitori, și este al 35-lea cel mai mare oraș din Cehia. Orașul Trutnov are legătură cu producerea și prelucrarea blănii. Îndelungata tradiție a acestui meșteșug datează din secolul al XVI-lea. Prima producție a apărut în jurul anilor ’40 la Trutnov.

Și acum ajungem în sfârșit la esențial. În 1948 a fost fondată compania KARA, care tocmai s-a alăturat fabricii menționate anterior. Scopul era să proceseze doar blană de înaltă calitate și de lux numită persană sau Astrakhan, care a fost importată de pe teritoriul actualelor Uzbekistan, Turkmenistan și Afganistan. Kara a devenit un simbol al calității în industria modei în anii 1920. A câștigat o serie de premii, și nu are competiție în domeniul său.

Dar apoi a venit momentul de cotitură din 1989, iar fabrica KARA s-a rupt in mai multe părți separate. Din fericire, există încă oameni care nu sunt indiferenti de soarta unor companii, cum ar fi antreprenorul Zdeněk Rinth, care a salvat KARA după revoluție.

▶︎ PALTOANE DE DAMA KARA

Publicat: Martin Špeta

V-a placut articolul?